dissabte, 26 de juny del 2010

Avull e nat decscusio


Avull e nat descusio a pla de la selva, ha sigut mol maco i em caminat mol. Anire a la plaxa. E fet fotos. Vai nar al pla de boet.

2 comentaris:

  1. FELICITATS. ETS MÉS VALENT I FORT QUE EL SONGOKU. EL TEU BLOG ENS ENCANTA I ENS CONECTAREM MOLTS DIES PER VEURE ELS TEUS DIBUIXOS, FOTOS I MISSATGES. QUE HO PASSIS MOLT BÉ A LA PLATGE, AMB LA SORRA I EL MAR I ESPEREM QUE JA NO PORTIS EL GUIX AL PEU NI LES MULETES.T'ESTIMEM MOLT. ELS AVIS LLUISA I AGUSTÍ

    ResponElimina
  2. Aniol, jo també penso com els teus avis que ets molt valent! Com t'ho fas per correr amb el peu enguixat i semblar una daina? Et vaig veure a cala iaia Matilda i no vas parar de saltar!M'agrada moltíssim la foto del Pla de la Selva que has penjat. Què bonic! Ja m'agradaria a mi ser-hi i poder-m'hi passejar! Aquí a Terrassa fa una calor espantosa! Que t'ho passis bé a la platja! A mi, el mar també m'agrada moltíssim, sobretot capbussar-me entre les ones i saltar-les. També escriure o fer dibuixos a la sorra i veure com la mar ho esborra, recollir petxines i fer castells amb forces ponts i fossars plens d''aigua. I a tu, què t'agrada fer? M'ho explicaràs? Ummm, faràs fotos i me l'ensenyaràs per aquí el bloc? Així serà com si jo també hi hagués estat. Bona nit, Aniol. Una abraçada de la teva tieta-iaia Montse.

    ResponElimina